Quicker Adult Standard za aktivnog i zdravog psa

Quicker Adult Standard je namjenski pripremljena hrana za odrasle pse tako da garantuje uravnoteženu razmjeru svih potrebnih sastojaka, siguran kvalitet i prirodan ukus. Sve nutricionističke potrebe su obuhvaćene prema regulacijama evropske i američke asocijacije proizvođača hrane za kućne ljubimce.

Cijeli proces prerade sirovina i proizvodnje gotovog proizvoda se odvija na namjenski specijaliziranoj opremi koja je najsofisticiranija u ovoj oblasti.

Quicker ®  Adult Standard se karakteriše:

•             100% prirodnim sastojcima najbolje kvalitete.

•             Nutrijenti sačuvani tokom proizvodnje.

•             Bez sadržaja sintetičkih boja, arome i konzervanasa.

•             Sirovine s najvećim sadržajem hranjivih sastojaka.

•           Visok stepen probavljivosti koji omogućava optimalnu apsorbciju hranjivih sastojaka.

Od samog početka Quicker ® radi na stalnom razvoju receptura primjenjujući najnoviju tehnologiju  koristeći pažljivo odabrane i pripremljene sastojke. Radimo naporno da bi osigurali konstantan kvalitet proizvoda tako da  hrana za Vašeg ljubimca ostane istog  kvaliteta svaki dan.

Sirovine odabiremo  iz najboljih  prirodnih izvora koji imaju visoku nutritivnu vrijednost i obezbjeđuju Vašem ljubimcu čistu i prirodnu ishranu. Formulacija Quicker ®  hrane za pse obraća posebnu pažnju porijeklu i kvaliteti sastojaka s deklaracijom koja garantuje kvalitetu s ukusnim proizvodom u ambalaži. Sve to potvrđujemo standardima kvalitete.

  • Prirodni sastojci visokog kvaliteta

Quicker ® uzima i daje najbolje iz priode, svi sastojci se svjesno biraju da bi se zadovoljili visoki standardi  Quicker ® kvalitete.

Politikom kvaliteta o proizvodnji gotovih proizvoda na bazi prirodnih sastojaka vodimo računa o zdravlju Vašeg psa.

Proizvod ne sadrži vještačke arome i konzervanse tako da je Quicker ® hrana za pse posebno dobre svarljivosti.

  • Optimalna ishrana za vašeg psa

Quicker ® proizvodi su posebno prilagođeni potrebama vašeg psa uzimajući u obzir posebne nutritivne potrebe u svakom starosnom dobu.

  • Priroda, koja je vašem psu ukusna

Svi Quicker ® proizvodi su kombinacija visokokvalitetnih animalnih proteina, najboljih ugljikohidrata i brižno odabranih biljnih sastojaka. Čista priroda obezbjeđuje neuporedivi ukus hrane.

Quicker ® sadrži optimalan nivo Omega 3 i Omega 6 masnih kiselina za unaprjeđenje zdrave kože i sjajne  dlake.

Jaki mišići

Visoko kvalitetne bjelančevine životinjskog  porijekla pomažu u izgradnji snažnih mišića.

L-karnitin pomaže za održavanje nemasnih mišića. L-karnitin podržava pretvaranje masti u korisnu energiju za srce, jetru, muskulaturu kostiju i druga tkiva.

Optimalna digestija

Vlakna iz mješavina prirodne repine pulpe i probiotika FOS promovišu apsorpciju nutrijenata i zdrave   probave.

Jake kosti

Quicker ®sadrži optimalan nivo kalcija i fosfora za održavanje jakih kostiju.

Skelet psa se sastoji iz 321 kosti u odnosu na 206 kostiju u skeletu čovjeka. Recepture iz Quickera ® su podešene prema posebnim potrebama pasa, sadrže niz nutrijenata koje podržavaju zdravlje kostiju i zglobova. U Quicker ® hrani sadržaj kalcija i energije su tako prilagođeni tako da optimalno podržavaju razvoj skeleta i održavanje koštanog tkiva.

Balansirano

Quicker ® je kompletno nutritivno izbalansirana ishrana za pse, koja  psima daje neophodnu prehranu za  njihove potrebe.  Quicker ® High Energy Adult je nutricionistikči balansirana hrana koja pokriva sve nutricionističke potrebe prema regulacijama evropske i američke asocijacije proizvođača hrane za kućne ljubimce. Quicker ® HE Adult također sadrži extrakt Jukinog drveta koji pomaže pri smanjenju neugodnih mirisa ekskreta životinje, te voćne oligosaharide i oligosaharide manana koji protežiraju zdravlje probavnog sistema.

Da biste svome psu omogućili vođenje aktivnog i zdravog života, omogućite mu Quicker ® hranu.

Podijeli objavu:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn